Met veel trots presenteer ik mijn nieuwe website. Het afgelopen jaar was een periode van grote veranderingen voor ons allemaal. Online communicatie heeft sindsdien een prominentere rol gekregen en ons offline bestaan heeft zich moeten aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Juist voor mijn werk, is de fysieke aanwezigheid van de toeschouwer vitaal. Wanneer dit verdwijnt, kan de tussen-ervaring waar ik naar opzoek ben en wil oproepen niet plaatsvinden. Ik vind jou, de kijker, een noodzakelijk onderdeel van het kunstwerk, en mede daardoor maak ik het schilderproces inzichtelijk. Dan wel op sociale media of door middel van video kunstwerken.

Gelukkig kan er binnenkort weer geëxposeerd worden en heeft de lockdown mij de ruimte geboden om de digitale toeschouwer eens onder de loop te nemen. Met veel trots presenteer ik dan ook deze nieuwe website, waarop het onderzoek en het werk beter tot zijn recht komt. Om dit te vieren zijn alle kunstwerken in de webshop nu met 20% korting voor de komende maand. Wil je een werk in het echt zien, neem dan contact met me op.