Met veel genoegen presenteer ik mijn nieuwe serie kunstwerken: Expect Nothing, Appreciate Everything. Het is de afronding van mijn Master opleiding aan het Sandberg Instituut. Hoewel ik in 2018 afstudeerde, was de serie nog niet af en was er meer onderzoek nodig. In het afgelopen jaar heb ik nieuwe schilderijen toegevoegd en de video- en geluidswerken verder ontwikkeld. De complete serie omvat 5 werken op papier, 5 schilderijen, 2 video’s en 1 audiostuk. Het voelt nogal bevrijdend om het eindelijk los te laten en dat meer mensen het kunnen zien en ervaren.

Bekijk hieronder enkele afbeeldingen en bekijk de rest van dit project hier.

Schilderij Translations and Interactions
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept
De afronding van mijn Master
De afronding van mijn Masters